vergunningcheckU heeft een bouwplan. Misschien al volledig uitgetekend. Maar u twijfelt wat de kansen zijn dat voor het bouwplan vergunning wordt verleend. Of u heeft bericht gekregen van de gemeente dat de gemeente de vergunning wil weigeren en u vraagt zich af of dit wel terecht is.
Maar in deze gevallen wilt u ook weten hoe u er voor kunt zorgen dat er wel vergunning kan worden verleend. Of dat het bouwwerk misschien wel zonder vergunning gebouwd mag worden.

Laat dan Vergunningmakelaar.nl een vergunningcheck voor u uitvoeren. Vergunningmakelaar.nl toetst uw bouwplan op de manier waarop de gemeente uw bouwplan ook toetst. Maar daarnaast geeft Vergunningmakelaar.nl u adviezen voor aanpassingen aan uw bouwplan waardoor (sneller) vergunning voor het bouwplan kan worden verleend.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Een vergunningcheck kost u slechts € 450,-. En als u gebouwd heeft conform de uitkomsten van de vergunningcheck en de gemeente treedt daartegen toch op, dan verzorgen wij voor u het opstellen van de zienswijzen. Gratis. Omdat wij achter de inhoud en de kwaliteit van ons advies staan.

social facebooksocial twitter
 

Verbeter de samenwerking met de gemeente

Het nieuwste boek van Roland Scholten


De Gemeente, Uw Partner In het Bouwproces

 

is onlangs verschenen. Wil jij sneller en makkelijker toestemming om te bouwen? Dit boek leert je hoe je dat in 5 stappen lukt.

 

Bestellen?

klik op onderstaande afbeelding van het boek.

3D omslag PBK2Render 

 

 

Praktische informatie over vergunningen in uw mailbox? Meld u aan!
Uw naam: *

Wat is uw naam?
Uw e-mail adres: *

Wat is uw e-mail adres?
Ik ontvang de mail graag in:

Ongeldige invoer