Kantoorgebouw small'Kantoortje ruilen' en grondposities herverdelen kan een oplossing zijn voor leegstand en plannen van herontwikkeling die niet van de grond komen. Dat concludeert een speciale commissie die de minister adviseert over het in de bouw vrij onbekende fenomeen van stedelijke herverkaveling, schrijft Cobouw op 15 juli 2014.

Wachten op wetgeving?

Maar waarom wachten op wetgeving? Ook met de huidige wet- en regelgeving kun je al komen tot ruilverkaveling in kantoorgebieden. Maar niet alleen daar. Ook in andere gebieden waar (veel) leegstand is kan een vorm van ruilverkaveling nu al een oplossing bieden.

Hoe doe jij het?

Hoe ga jij met leegstand om? Wacht je op wetgeving of kom je nu al in actie? Laat hieronder weten hoe jij met leegstand omgaat.

Vind je het moeilijk om met leegstand en de gemeente om te gaan? Neem dan nu met ons contact op en we helpen je.

Gratis strategiebespreking

Laat nu weten hoe je hieronder met leegstand omgaat. Als je vóór 1 september 2014 een reactie geeft, maak je kans op een gratis strategiebespreking waarin we samen kijken hoe jij met jouw leegstandsprobleem om kunt gaan.

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

social facebooksocial twitter
 

Verbeter de samenwerking met de gemeente

Het nieuwste boek van Roland Scholten


De Gemeente, Uw Partner In het Bouwproces

 

is onlangs verschenen. Wil jij sneller en makkelijker toestemming om te bouwen? Dit boek leert je hoe je dat in 5 stappen lukt.

 

Bestellen?

klik op onderstaande afbeelding van het boek.

3D omslag PBK2Render 

 

 

Praktische informatie over vergunningen in uw mailbox? Meld u aan!
Uw naam: *

Wat is uw naam?
Uw e-mail adres: *

Wat is uw e-mail adres?
Ik ontvang de mail graag in:

Ongeldige invoer