Vergunningmakelaar.nl voert werkzaamheden voor u uit alsof het een project van Vergunningmakelaar.nl zelf was. Dit betekent dat er wordt gewerkt met een hoge kwaliteit. Onnodig om te zeggen dat afspraak afspraak is.

Na een gesprek waarin u uitlegt wat het probleem is dat Vergunningmakelaar.nl voor u op kan lossen, maakt Vergunningmakelaar.nl een voorstel voor de aanpak. Daarin wordt naast de aanpak ook het probleem geformuleerd. Op deze manier is er een extra controle of Vergunningmakelaar.nl zich met de juiste zaken bezig gaat houden. In het voorstel voor de aanpak staan ook de doorlooptijden, beslismomenten en risico’s beschreven. U heeft direct duidelijkheid over het te doorlopen traject.
Uiteraard staat in het voorstel ook vermeld wat uw investering is om het probleem opgelost te krijgen. Daarbij wordt, bij voorkeur, gewerkt met vaste prijzen en niet op basis van uurtarief. U krijgt daarmee duidelijkheid over het te leveren product en de bijbehorende kosten. U komt niet voor onverwachte tegenvallers en meerkosten te staan.

Omdat Vergunningmakelaar.nl veel via bouwadviesbureaus en architecten werkt, zijn de prijzen en tarieven op deze site exclusief 21% BTW.

social facebooksocial twitter
 

Verbeter de samenwerking met de gemeente

Het nieuwste boek van Roland Scholten


De Gemeente, Uw Partner In het Bouwproces

 

is onlangs verschenen. Wil jij sneller en makkelijker toestemming om te bouwen? Dit boek leert je hoe je dat in 5 stappen lukt.

 

Bestellen?

klik op onderstaande afbeelding van het boek.

3D omslag PBK2Render 

 

 

Praktische informatie over vergunningen in uw mailbox? Meld u aan!
Uw naam: *

Wat is uw naam?
Uw e-mail adres: *

Wat is uw e-mail adres?
Ik ontvang de mail graag in:

Ongeldige invoer